22 березня на базі НМЦ «Агроосвіта» відбувся заключний етап огляду-конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» серед аграрних технікумів і коледжів.

    Загалом, огляд-конкурс проводився з метою аналізу стану сучасної практичної підготовки студентів у аграрних технікумах і коледжах зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», забезпечення сучасними інноваційними підходами в практичній підготовці студентів, впровадження нових форм і методів у процес набуття майбутніми фахівцями професійних умінь і навичок, виявлення та поширення кращого педагогічного досвіду проведення навчальної практики.

    Своїм досвідом роботи з організації практичного навчання студентів, гурткової роботи, зустрічами з успішними випускниками спеціальностіучастю у міжнародних конкурсах студентів, демонстрацією  відеофільмів, презентацій та інподілились представникиаграрних коледжів –  переможців  другого регіонального етапу огляду-конкурсу, що ведуть підготовку молодших спеціалістів з бухгалтерського обліку
    
Узагальнення, систематизація, фаховий тренінг знань, умінь і навичок ведення бухгалтерського обліку в умовах, максимально наближених до виробничих із використанням бухгалтерських документів конкретних господарств відповідно до вимог Положень (стандартів) бухгалтерського обліку, ось основні завдання практичного навчання студентів, що є складовою освітнього процесуефективною формою професійної підготовки майбутнього фахівця та сприяє закріпленню і поглибленню знань, одержаних студентами в процесі теоретичної підготовки.

    Шепетівський коледж представляли завідувачка лабораторії «Навчальна бухгалтерія» Рудюк Г.К. та голова циклової комісії обліково-фінансових дисциплін коледжу Осадчук Л.А.

    Отже, під час проведення заключного етапу огляду-конкурсу фахова конкурсна комісія, розглянувши матеріали з організації роботи лабораторії  “Навчальна бухгалтерія та практичної підготовки студентіввизначила переможців:

    І місцеШепетівськийколеджПодільськогоДАТУ
   
ІІ місцеБрацлавський агроекономічний коледж Вінницького НАУ,
   
ІІІ місце розділили Коледж Сумського НАУ та ВСП «Оріхівський коледж Таврійського ДАТУ».

 

ЩИРО ВІТАЄМО ТА БАЖАЄМО УДАЧІ !!!  ТАК  ТРИМАТИ!!!

 03

Банківські реквізити

bank

Звіт директора 2022-2023 н.р.

zv

 

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

Погода

Погода

Вибір мови

Зараз на сайті

На сайті 6 гостей та відсутні користувачі

Узнай свой IP адрес