День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

    Студенти І курсу усіх спеціальностей Шепетівського коледжу ПДАТУ в рамках вивчення курсу Історії України (викладач Фесянов В.В.) долучилися до проведення Всеукраїнського онлайн-уроку “Європа починається з тебе” до Дня Європи в Україні, який відбувся 15 травня.

   Захід був спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед молоді, формування “європейської свідомості” та відчуття “громадянина Європи”, усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

   Учасниками онлайн-уроку були віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе; перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова; український тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур.

     Онлайн-трансляція була доступна на YouTube-каналі Укрінформу.

   Організаторами заходу були Міністерство інформаційної політики України; Офіс віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України; Міністерство освіти та науки України за підтримки проекту ЄС «Association4U» та Google Україна.

1

2

3

4

5

6

Банківські реквізити

bank

Звіт директора 2022-2023 н.р.

zv

 

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

Погода

Погода

Вибір мови

Зараз на сайті

На сайті 6 гостей та відсутні користувачі

Узнай свой IP адрес