Світлою сторінкою для кожного з нас у пам'яті залишаються безтурботні студентські роки.

Історія Шепетівського коледжу налічує майже 75 років, 65 років з яких коледж функціонує у м. Шепетівка. За роки існування коледж підготував понад 17 тисяч спеціалістів сільськогосподарського виробництва, які успішно працюють в усіх куточках України, а також за її межами.

 

Кожен із випускників коледжу знайшов свою долю, свою стежинку в житті, та у кожного защемить серце від спогадів про найкращі роки життя, адже це була їх юність.

14 червня відбулась ювілейна зустріч випускників минулих років (1959, 1964, 1969,  1974, 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004, 2009), викладачів та усіх, кого об'єднав Шепетівський коледж за роки навчання. Подібні зустрічі проводитимуться щороку у червні і стануть традиційними.

На зустрічі зареєструвалось 115 учасників, які мали змогу зустрітись і поспілкуватись у своїй Аlma Mater з викладачами і своїми однокурсниками.

В актовій залі випускників технікуму привітали  директор коледжу Тетеря І. А. та завідувач денним відділенням, викладач бухгалтерського обліку Осадчук Л.А.;  ювіляри поділитись своїми спогадами і побажаннями, а студенти коледжу підготували святковий концерт «Зустріч з юністю». Від імені випускників технікум отримав у подарунок два WiFi роутери для забезпечення бездротовим інтернетом студентів, що проживають у гуртожитках.

Коледж пишається і вболіває за долю кожного випускника, радіє всім великим і малим досягненням, успіхам. В  цей день у кожного випускника у глибині душі защеміло у серці за неповторними студентськими роками, за пережитими радісними, веселими, сумними та хвилюючими подіями, за друзями, з якими доводилось прощатися. Але ця зустріч є  прекрасною  можливістю відтворити спогади про студентське життя як про найяскравіший період своєї юності.

Зустріч випускників – свято особливе, яке трепетним мерехтінням спогадів бентежить серце, чарує душу, навіваючи згадку про світлі студентські роки.

Коледж пишається усіма, хто натхненно черпав знання у храмі науки і, вийшовши із затишних аудиторій та гамірних коридорів, зберігає юначий запал у своїх серцях; невтомною працею й інтелектуальним потенціалом стверджує велич України,  пише живі сторінки історії Шепетівського коледжу.

Випускники коледжу є  завжди бажаними гостями у рідному навчальному закладі.

 

 

Банківські реквізити

bank

Звіт директора 2022-2023 н.р.

zv

 

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

Погода

Погода

Вибір мови

Зараз на сайті

На сайті 3 гостей та відсутні користувачі

Узнай свой IP адрес