Cьогодні в Україні  знайдеться небагато людей, які зуміють обґрунтовано пояснити, чому головне свято Весни має три назви - ВЕЛИКДЕНЬ, ПАСХА або ж ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОСОВЕ. Більшість же людей над цим навіть і не замислюються. Та і не дивно - звикли жити за принципом: яка різниця  що святкувати - аби святкувати. В той же час свята ці зовсім різні як за часом виникнення, так і за своєю суттю та обрядовістю.

Напередодні великого свята Пасхи  у Шепетівському коледжі ПДАТУ 21 квітня було проведено виховний захід з елементами театралізації «Котилася писаночка».

На  святі усі присутні були  ознайомлені з історією виникнення Великодніх свят та традиціями українського народу. Цікавими та незвичними були майстер-клас з  писанкарства та конкурс  розмальовування пасхального яйця.. Протягом свята лунали традиційні українські пісні та звучали вірші у виконанні студентів (Масник А., Павлюк Д., Іванюк О.,Воєнчук І .), музичний супровід яких забезпечив Павлушко А.

Підготували  захід студенти Б-11 та Ф-11 груп на чолі з кураторами Клімчук В.Б, Рудюк Г.К. Ведучими театралізованого дійства були Палій У., Матвійчук В. З метою популяризації українського  одягу та українських традицій дрес-кодом на святі були вишиванки.

Великодні дні спонукають всіх по-новому побачити та відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще – бути добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного.

Колектив  Шепетівського коледжу ПДАТУ від усієї душі всім зичить міцного здоров'я та безмежної любові! Бажає, щоб кожен прийдешній день зустрічали у передчутті щастя і здійснення мрій!

001002

Банківські реквізити

bank

Звіт директора 2022-2023 н.р.

zv

 

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

Погода

Погода

Вибір мови

Зараз на сайті

На сайті 4 гостей та відсутні користувачі

Узнай свой IP адрес